• 25% KORTING op
    Queen of Hearts collectie

    Trakteer jezelf op een limited edition – die kans krijg je maar één keer in de 100 jaar.

    MIJN PROMOTIECODE ONTVANGEN

Queen of Hearts:
een feestelijke collectie

Dit jubileum komt maar eens in de honderd jaar voorbij. Daarom hebben we onze expertise en passie gecombineerd in een limited edition-collectie, speciaal voor u: Queen of Hearts. Deze collectie voor het kloppend hart van elk huis heeft de eigentijdse kleur Passion Red gekregen. Die staat voor uw energie en doorzettingsvermogen, en onze gedeelde passie om in de keuken alles mogelijk te maken. Naast een iconische standmixer omvat de collectie nog zes andere, perfect bijpassende apparaten waarin we al onze kennis hebben gestopt. Op naar het volgende jubileum en nog meer geweldige herinneringen!

Het kloppend hart van elk huis

Ontbijten, even lekker bijkletsen, een late snack na een avondje uit… in de keuken gebeurt er altijd iets. Maak van uw keuken een levendige plek vol passie met onze Queen of Hearts-jubileumcollectie.

Samen zijn, samen delen

Ontelbare mooie herinneringen met nog veel meer warme momenten in het verschiet. Of u nu uw kinderen laat zien hoe ze gezond eten kunnen klaarmaken of nieuwe recepten bedenkt, met onze collectie kent uw creativiteit geen grenzen.

Onbeperkte mogelijkheden

Wilt u eens iets anders proberen? Doe dat dan gewoon! Er zijn altijd heerlijke recepten, nieuwe trucjes en combinaties om te proberen. Met KitchenAid geeft u uw passie en creativiteit in de keuken alle vrijheid.

Waarom deze collectie zo fantastisch is...

Geef uw keuken een iconische look met de limited edition Queen of Hearts-collectie, speciaal ontwikkeld voor ons honderdjarig bestaan.

Een strook vol passie

Deze unieke limited edition-collectie is geïnspireerd op passie en heeft daarom een sierlijke strip met honderden hartjes. Een klassieke look met een eigentijds accent.

Passievol rood

Rood was altijd al onze meest iconische kleur. Bij deze collectie hebben we voor Passion Red gekozen, dat staat voor uw energie en doorzettingsvermogen, en onze gedeelde passie om in de keuken alles mogelijk te maken.

Chromen accenten

De hele collectie heeft schitterende chroomaccenten meegekregen, zoals het speciaal ontworpen hulpstuknaafdeksel op de mixer ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van KitchenAid.

Hoera! Wij hebben het gedaan
#MakingHistory100

Nu is het uw beurt!
Deel uw grappige, leuke en speciale momenten met ons. Veel plezier en vergeet de hashtag niet:
#MakingHistory100 niet te gebruiken

Gisteren,
vandaag,
morgen.

Ga mee op reis door onze honderdjarige geschiedenis vol vernieuwingen. Eén ding is in al die jaren niet veranderd: uw passie is onze inspiratie. We kijken nu al uit naar de volgende honderd jaar.

TERUGKIJKEN
Hoi, wilt u zich met ons mengen?

Onze maandelijkse nieuwsbrief geeft u recepten, tips and tricks, promoties en nieuws over KitchenAid.

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inloggen

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.